Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, een extra hand met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje organiseren of sportief bezig zijn. Eenmalig of voor langere tijd, alles kan en mag! Veel vrijwilligers en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen u graag van dienst zijn. Op Reimerswaalvoorelkaar.nl zie in een oogopslag voor wie u iets kunt betekenen. Eenvoudig, gemakkelijk.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Reimerswaalvoorelkaar.nl meldt je jezelf eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Reimerswaalvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. Je kunt daarna een vraag en/of aanbod vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag en/of aanbod. Door het e-matchingssysteem van Reimerswaalvoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in uw buurt automatisch van je vraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met je op.

2. Reageer op het aanbod of de vraag van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun diensten hebben aangeboden en wachten op een vraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of organisatie je aan? Neem dan contact met hen op!

Maak een account aan

Vraag en/of aanbod gevonden?
Reimerswaalvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip van Reimerswaalvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Meer informatie:

- Tips voor vrijwilligers
- Tips voor professionals

Vragen?

Wil je eerst nog meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen (link onderaan deze pagina). Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.