Direct naar de inhoud van deze pagina

Jeugd EHBO verzorgen op basisschool

Titel:
Jeugd EHBO verzorgen op basisschool
Plaats:
Krabbendijke, Yerseke, Rilland
Categorie:
Activiteitenbegeleiding
Geschikt voor jongeren:
Ja
Tijdsbesteding:
soms
Bekeken:
1107 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Voorlichter op basisschool i.o.v. Het Ned.Rode Kruis, afd.Tholen-Reimerswaal
Jij bent....
Enthousiast en communicatief vaardig, in staat om makkelijk contact te leggen met jongeren. Je hebt lesgevende capaciteiten, kunt boeiend vertellen en kunt je goed inleven in het gedrag van kinderen van 10 t/m 12 jaar. Je kunt hen op een speelse manier inspireren en hun interesse opwekken voor het (plaatselijke) Rode Kruis. Bovenal wil je graag meebouwen aan meer bekendheid van - en draagvlak voor - het Rode Kruis. Je besteedt hier graag 2 tot 4 uur per week aan tijdens lesuren (in nader overleg met de scholen), waarbij flexibiliteit van je wordt verlangd. Bij voorkeur woon je in de Gemeente Reimerswaal
Jij en de functie....
* Verzorgt EHBO-lessen van het Rode Kruis op basisscholen, aan kinderen van groep 7 en 8, waarmee zij een Bewijs van Deelname kunnen behalen.
* Draagt zorg voor voldoende lesmateriaal en geeft presentaties over plaatselijke (EHBO-) activiteiten van het Rode Kruis, deelt folders uit en gaat met de kinderen in gesprek over het Rode Kruis.
* Versterkt hierdoor de bekendheid van - en het draagvlak voor de activiteiten van het Rode Kruis en zorgt voor een lage aanmeldingsdrempel voor (jonge) vrijwilligers. • Bent in het bezit van een EHBO-certificaat of bent bereid om dit te behalen. Een pedagogische achtergrond is een pré.
* Onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis (Menslievendheid, Onpartijdigheid, Neutraliteit, Onafhankelijkheid, Vrijwilligheid, Eenheid en Algemeenheid) en draagt deze uit.
Wij zijn....
De grootste vrijwilligersorganisatie die wereldwijd noodhulp en sociale hulp biedt aan de meest kwetsbare mensen. Samen met vele duizenden vrijwilligers zetten we ons in voor de Nederlandse samenleving. De omgeving van deze samenleving verandert steeds en het Rode Kruis verandert mee. Rode Kruis afdeling Tholen-Reimerswaal wil deze vernieuwing krachtig inzetten en is op zoek naar vrijwilligers die dit samen met ons kunnen aanpakken.
Wij en wat wij bieden....
* Een uitdagende vrijwilligersfunctie.
* Opleidings- en professionaliseringsmogelijkheden.
* Een enthousiast team van hulpverleners.
* Goede ondersteuning door gebruik van professionele middelen en toolbox.
* Vergoeding gemaakte kosten en kilometers.
Interesse....


Interesse....

Voor meer informatie over het Nederlandse Rode Kruis kun je kijken op onze website. Voor informatie over de vacature kun je terecht bij Vincent, vrijwilligersmanagement Afdeling Tholen-Reimerswaal. Heb je interesse, stuur dan je motivatie en cv.

Iemand met een EHBO diploma en iemand die goed met kinderen kan omgaan.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Irma is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Reimerswaalvoorelkaar
  • Irma is eerder via deze website geholpen
Laat Irma weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Irma
Geplaatst op 06.02.2019
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Irma namens Rode Kruis afdeling Tholen-Reimerswaal

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Promotie (Vrijwilliger) Rilland, Yerseke, Krabbendijke, Kruiningen, Hansweert, Waarde, Oostdijk Activiteitenbegeleiding, Marketing, communicatie & PR, Collecte & fondsenwerving
  Evenementenhulpverlener (Vrijwillig) Rode Kruis Rilland, Yerseke, Krabbendijke, Kruiningen, Hansweert, Waarde, Oostdijk (Persoonlijke) verzorging , Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Eerste hulpverlener (Vrijwillig) Rode Kruis Rilland, Yerseke, Krabbendijke, Kruiningen, Hansweert, Waarde, Oostdijk (Persoonlijke) verzorging , Coördineren & regelen (bv. evenementen)